Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016

Ασπρόμαυρο φόντο σε μια πόλη που φοράει χρυσά στολίδια...



.


Ασπρόμαυρο φόντο σε μια πόλη που φοράει χρυσά στολίδια...


Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια ιδιαίτερα "επικίνδυνη " εορτή για πολλούς συνανθρώπους μας δυστυχώς στατιστικές έχουν δείξει ότι πολλοί κατά την διάρκεια των εορτών δίνουν τέλος στην ζωή τους. 
Ο λόγος ποικίλει...ένας θάνατος...μοναξιά...ένα διαζύγιο...ανεργία....χρέη.... μια στιγμή απόγνωσης...

Μια σκέψη λοιπόν ....
ας ξεκινήσει η περίοδος αυτή κοιτώντας  καλύτερα κάποιους ανθρώπους γύρω μας ...οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πως και γιατί όταν είναι ευάλωτοι από διάφορες καταστάσεις που τυχόν έχουν περάσει χρειάζονται απλά την παρουσία μας όχι την κριτική ή την ανάλυση για το τι βιώνουν.Χρειάζονται μια αγκαλιά... κάποιοι μια δουλειά....κάποιοι να στηριχτούν από τις αγορές μας... κάποιοι τρόφιμα...κάποιοι ένα τηλέφωνο που να τους παρακινήσει να δούνε τα χρυσά στολίδια της πόλης χωρίς να αποτελούν το ασπρόμαυρο φόντο της.
Ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα φωτεινές της ψυχές των ανθρώπων και ας γίνουν ασπρόμαυρα τα στολίδια και τα λαμπιόνια ....νομίζω ότι αυτό είναι η λέξη Χριστούγεννα , νομίζω ότι όλοι έχουμε βιώσει μια στιγμή απόγνωσης ,νομίζω ότι όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα παιδί ....ένα παιδί που δίνει απλόχερα την αγάπη του χωρίς εγωισμούς...χωρίς κανόνες...χωρίς υπερηφάνεια...με μόνο αντάλλαγμα την φράση  "θες να γίνουμε φίλοι"
                     
                                                                     KV





photo from https://www.facebook.com/poiisisentosmas/photos/a.315431472000700.1073741829.315170118693502/589055801304931/?type=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου